22 Ağustos 2013 Perşembe

Blogculuk Yaparak Para Kazanmak



blogdan para kazanmak
Son yıllarda nerede ise internet kullanan herkesin bir blog merakı var diyebiliriz. Tabii bu illaki genel veya bir konu üzerinde sürekli bilgiler veren bloglar olmak zorunda değil. Twitter, Tumblr gibi mikro blog siteleri de çok büyük ilgi çekiyor. Gerek tamamen kişisel bir blog gerek ise bilgi veren bir blog artık en çok okunanların başında geliyor. Birde ortaya blog kardeşliği girince çok daha kısa sürede bir numaraya oynamaya yapıyor ve kazanç elde etmenin yollarını arıyorsunuz. Blogculuk yaparak para kazanmak için birçok farklı yol deneyebilirsiniz.

En zahmetsiz ve kolay olan Bumerang reklamlarıdır. Ücretsiz olarak üye oluyorsunuz ve size ara ara gelen reklamları bloğunuzda makale gibi yayınlıyorsunuz. Daha sonra ise yazı başına ortalama 4 lira ücret alıyorsunuz. Bir süre sonra toplam ücretiniz 50 liraya vardığında ise paranızı çekebiliyor ve bir ek kazanç elde edebiliyorsunuz.

Her ne kadar az bir tutar gibi görünse de tamamen bedava olan blogdan para kazanmak yine de çok zevkli. Kim ne dersin desin ama internet üzerinden bir 5 lira kazanmak bile oldukça keyif verici bir duygu olsa gerek.

Tüm bunların yanı sıra yine internet dünyasının en sık kullanılan para kazanma aracısı olan Adsense ile de bloglarınızdan para kazanabilirsiniz. Böylelikle hiçbir masrafınız olmadan para kazanacaksınız. Bloglardan adsense ile para kazanmanız biraz zor olabilir. Çünkü bloglarda istediğiniz temaları kullanamaz ve reklam yerleşimini istediğiniz gibi pek yapamazsınız bu sebeple de daha az dikkat çeker ve daha az tıklanma alırsınız. Eğer bu sektörde daha iyi para kazanmak isterseniz mutlaka bir web sitesi açmanız gerekir.

Bunların dışında da yine çok fazla takip edilen bir blog olursanız birçok firma size ulaşacak ve onların tanıtımlarını yapmanızı isteyecektir. Bunları da elbette bir para karşılığında yapacak ve kazanç elde etmiş olacaksınız. Yine birçok açılışa ve organizasyonlara blog kullanıcısı olarak davet edilirsiniz. Bu gibi kıstaslar ile sizlerde bloglardan para kazanmaya başlayabilir ve hobi amaçlı yaptığınız işten kazanç elde edersiniz. Sizlerde en kısa zamanda tamamen ücretsiz olan bir blog açın ve istediğiniz konularda yazmaya ve çizmeye başlayınız. Hem eğlenecek hem de para kazandıkça daha çok mutlu olacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder